Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitarea si modernizarea liniei M2
#1
Salutari,

Se mai cunosc informatii cu privire la reabilitarea / modernizarea M2? Din cate am citit in presa acum cateva luni lucrarile trebuiau sa inceapa luna aceasta si tin teoretic pana la sfarsitul lui 2017 (destul de normal, avand in vedere ca se va lucra cu liniile in functiune). M2 este cu siguranta, zic eu, cea mai uzata dintre magistrale. De asemenea, este si magistrala pe care am vazut infiltratii in cele mai multe puncte: Unirii 2, Universitate, Romana (chiar ploua la prorpriu in statie, inadmisibil si periculos, se poate aluca pe podea Dumnezeu stie unde). Ploua de asemenea si in zona X-ului de la Victoriei 1, unde este linia cu utilaje. Sa fie oare izolatia facuta prost si in graba in vremea constructiei? De fapt ce mai conteaza, trebuie sa scapam de aspectul de grota din statii si sa revenim la grandoarea statiilor pe care azi ti le mai amintesti doar din fotografii. Smile

Amintesc si ca deschiderea accesului #2 de la Tineretului a fost confirmata pentru la anul. Si la Brancoveanu ar trebui deschis cel putin un nou acces in capatul dinspre Pieptanari, dar nu ar strica unul si peste drum de cel actual, in zona blocurilor.
#2
? La Brancoveanu nu are cum sa se mai deschida inca un acces pentru ca nu exista asa ceva. A, de facut un pasaj subteran sa ajungi la blocuri, da, este posibil - chiar de dorit - dar n-are a face cu Metrorex.
Putere...de ce nu mi-ati spus ca vreti putere ? Va imprumutam o locomotiva !


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)