Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 1 Voturi - 5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Statiune in loc.23 August - Chiar aici se construieste Blaxy Premium Resort & Hotel
#21
Domnule Empyro, cincizecidemii de vorbe nerealiste doi bani nu fac ! Ti-am spus ca se ridica resortul, se ridica, acum e deja spre etajul 9, e treaba turcului daca vinde pachetele sau nu.

Aici https://www.facebook.com/BlaxyPremiumResort/info se gasesc cele mai recente poze cu Blaxy Resort. Restul amanuntelor e apa de ploaie , tot ce conteaza este ca zona se ridica dintr-o anonanimitate sau exclusivitate totala. Apropo, primaria 23 August in colaborare cu o firma de profil trage gaze pe-acolo.

Zona virgina sau extravirgina poate sa ramana Corbu, acolo este rezervatie naturala protejata de UNESCO, aici la 23 August e doar o amarata balta plus ceva padure, nu exista niciun impediment de mediu sau motiv pueril pentru care aceasta constructie sa nu aibe loc. Adica trece trenul pe-acolo, e soseaua care duce spre Olimp iar resortul e in plus.

Pentru cei care vorbesc fara sa stie ii rog mai intai sa aprofundeze zona aia care trebuie sa ramana virgina mult mai bine decat au facut-o pana in prezent ! O vizita acolo si se conving pe loc, maplandurile sa ramana pentru altii ! Mai apoi o vizita in mama resorturilor noi de acest fel Bulgaria si orice comentariu era bine sa nu mai fie adaugat !


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)