Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 1 Voturi - 5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcul tematic si de divertisment Trenulet
#1
Pornind de la o simpla idee sper sa va trezesc interesul, astfel incat dvs sa puteti contribui la configurarea unei posibile investitii intr-un domeniu destul de putin dezvoltat sau promovat in Romania, cel al parcului de divertisment..

Denumirea viitorului parc este pur si simplu provizorie, astept de asemenea ajutor pentru gasirea unei denumiri mai atractive, mai comerciale si care aibe un impact lingvistic international.

Locatia parcului de divertisment: zona Fetesti-Cernavoda Pod, in apropierea unei gari sau halte, dar avand posibilitatea de a folosi un debarcader la Dunare sau posibilitatea constructiei unuia nou.

Punctul forte este oferit chiar de proximitatea parcului: plimbare cu tren clasic pe ruta Fetesti-Cernavoda Pod folosind firul III (podurile Anghel Saligny) si retur, si conectarea acestor cu ambarcatiuni de tip vapor de agrement pe Dunare.

Alte servicii: bus-service si bike-service spre puncte de atractie ale regiunii Dobrogea: cramele Ostrov, Rasova si Murfatlar, monumentul Adamclisi, Rezervatia Naturala Insula Mica a Brailei, Capidava.

Posibilitatea de a organiza un tren special zilnic in perioada sezonului pe ruta Constanta-Cernavoda Pod-Fetesti si retur, pentru a putea fi folosit de catre turistii cazati pe litoral sau cei veniti cu nave de croaziera.

Publicul target: familii cu copii din zona Dobrogei, proximitati (Braila,Galati), zona metropolitana Bucuresti, turisti straini sositi in portul Constanta cu nave de croaziera, elevi si scolari din zonele apropiate sau din tara veniti in grup organizat sau tabere.

Orizontul pentru inceperea lucrarilor efective la parc: 2017-2018.(dupa finalizarea integrala a lucrarilor de reabilitare a podurilor dunarene).

Obiectivul prezent: dezvoltarea ideilor, gasirea unei posibile locatii, popularizarea proiectului., gasirea unor posibili investitori, creearea unei baze de voluntariat, gasirea unor sponsori.

Ce va cuprinde in mare parcul de divertisment: material rulant divers, elemente de structura a caii , un mic muzeu feroviar, zona pentru cei mici, zona de camping si cazare, zona de restaurant si alimentatie publica, zona de agrement si relaxare (terenuri de sport), personal imbracat adecvat.

Parcul va fi deschis pe toata perioada anului cu exceptia unor perioade din afara sezonului in care se vor efectua diverse lucrari de reparatii.
#2
Aloo mai bine ne-am chinuit sa ii facem sa inteleaga ca trebuie salvata Oravita - Anina, lasama cu ideile tale futuriste.
Railway is my way!
#3
(02-09-2014, 15:39 )zofei.2006 a scris: Aloo mai bine ne-am chinuit sa ii facem sa inteleaga ca trebuie salvata Oravita - Anina, lasama cu ideile tale futuriste.

Domnule Zofei, imi pare rau ca nu ati inteles absolut nimic, este vorba despre o idee care va pune in practica un proiect propriu si personal cu ajutorul acestui forum (comunitati), si nu neaparat al dvs . Dvs mi-e greu sa cred ca vreodata puteti sa va integrati intr-o comunitate normala, de bun simt. Deci dvs. daca nu doriti sa contribuiti de vreun fel, puteti in cel mai bun caz sa va abtineti de la astfel de comentarii inutile.

Dumneavoastra in schimb va puteti ocupa de Oravita - Anina sau orice alt proiect la care puteti bineinteles contribui financiar sau doar cu aciditatea dvs. Eu in continuare insa voi incerca sa va evit taranismele si sa nu va apreciez capacitatea de intelegere...

Iar in loc sa va ocupati de atacuri de acest fel, mai bine ati avea mai multa rabdare cu limba romana. Nu de altceva, dar pe un forum de infrastructura ne-ar cam trebui si o corectura.
#4
Cine vorbea ala care face poze pe ascuns si vorbeste din spatele unui monitor Smile)))
Railway is my way!


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)