Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transferoviar Calatori
#11
Pentru curatat automotoare interior/exterior .
Railway is my way!
#12
(14-11-2014, 23:36 )zofei.2006 a scris: Stimati calatori, va informam ca in jurul datei de 24 noiembrie vom incepe operarea sectiei Ploiesti Sud - Maneciu. Data exacta o vom stabili saptamana viitoare. Speram ca pana atunci se vor rezolva si problemele de racordare a statiei Maneciu la utilitatile fara de care nu se poate desfasura activitatea noastra (apa si energie electrica). CFR SA a facut demersurile necesare si asteptam si rezolvarea acestora. Saptamana viitoare vom afisa si mersul trenurilor. Vom incepe operarea a 4 perechi de trenuri urmand ca de la schimbarea mersului de tren din luna decembrie sa majoram numarul acestora. Materialul rulant necesar operarii va fi adus saptamana viitoare de la Cluj Napoca unde se afla pentru ultime verificari. Vom opera atat cu automoatoare tip VT cat si DH2. Sectia Ploiesti - Maneciu se afla in adminstrarea CFR SA. Parcursul trenurilor va fi de aproximativ de 1h si 50 min. Sectia are nenumarate limitari de viteza de 5 si 15 km/h in dreptul unor treceri la nivel cu bariere mecanice desfiintate. Totodata sunt si nenumarate restrictii de viteza date de starea unor podete. Pentru inceput, in afara de statia Ploiesti Sud unde avem casa de bilete, in punctele de oprire de pe parcursul trenului, biletele si abonamentele vor fi achizitionate de la personalul de tren. Va asteptam sa calatoriti cu trenurile noastre. Ne cerem scuze anticipat conducatorilor auto care vor incepe sa astepte la barierele mecanice la trecerea trenului, dar consideram ca ambele moduri de transport trebuie sa functioneze atat timp cat exista infrastructura necesara.

   
Railway is my way!
#13
Stimati calatori, va informam ca incepand cu data de 1 mai 2015 se vor majora tarifele la tichetul de rezervare, biletul de taxare in tren si abonamentele intregi, abonamentele reduse si abonamentele saptamanale. Noile tarife sunt afisate pe site la sectiunea Tarife. De asemenea va informam ca incepand cu acceasi data trenurile TFC de pe relatiile Cluj Napoca – Oradea, Galati – Bucuresti Nord si Buzau – Ploiesti Sud – Bucuresti Nord vor avea rang de InterRegio.

Stimati calatori, va informam ca incepand cu data de 1 mai 2015 se vor suprima opririle din statiile: Caciulati, Moara Vlasiei, Fierbinti, Dridu, Gaiseanca, Dedulesti, Urleasca, Traian Sat si Lacul Sarat de pe relatia Galati - Bucuresti Nord.
Railway is my way!
#14
Inconstienta unor persoane poate provoca intarzieri in circulatia unor trenuri sau chiar accidente mai grave. Persoanele vinovate nu au putut fi identificate. Filmuletul este din data de 23 aprilie 2015, trenul 15073, la iesirea din Filesti.

Trenul 15073, la iesirea din Filesti.

Trenul 15073, Bucuresti Nord - Galati, data 08.04.2015, la iesire din statia Armasesti atacat cu pietre aruncate in automotoare.

Trenul 15073, Bucuresti Nord - Galati, data 08.04.2015, la iesire din statia Armasesti

Gaura incasata de la pietre
Railway is my way!


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)