Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 2 Voturi - 4.5 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aeroportul Brașov ( XXX/LRBG )
#21
(10-09-2013, 08:54 )eurocopter a scris: Previous Eu zic maximum 10 mil. USD, deci pana la 8 mil. EUR. In orice caz, Romatsa are bani garla, trebuie doar sa stie cei din Brasov sa negocieze cu ei.

Chestia e ca Romatsa nu va investi daca terminalul si suprafetele de miscare vor fi construit prin concesionarea intregului aeroport. Au spus ca n-au baza legala pentru a face chestia asta.
#22
Nu cred ca se va concesiona nimic. Nu stiu ce profitabilitate ar putea promite aeroportul Brasov pe termen mediu.
#23
Fotografii noi realizate de catre "autovlad" de pe Romanian Spotters

[Imagine: m5lc.jpg]

[Imagine: woxw.jpg]
Without logistics anything is nothing ! Develop infrastructure and logistic will follow
#24
Exista si poze recente de la turnarea betonului cu utilajul alb Wirtgen ? poate cineva de la Vectra..
#25
Dupa cum se stie Ghimbav este halta pe linia de cale ferata Brasov-Sibiu, in acest sens poate sa puna cineva o harta/schita din care sa reiasa distanta dintre statia CF si locatia aeroportului ? Apoi statia CF a fost luata in considerare pentru a fi utilizata de catre pasageri, exista vreun document al lucrarii din care reiese modalitatile de transport prin care se vor deplasa pasagerii catre aeroport ?
#26
Sunt foarte curios cum va arata programul aeroportului pentru o zi a saptamanii. Gandesc cu nu vor exista legaturi cu OTP si nici cu alte destinatii din Romania. Exista predictii pe aceasta tema? Probabil ca va lua din traficul SBZ sau TGM si probabil niste zboruri charter.
#27
Aeroport de iarna pentru schiori ? Acum vorbind serios, cred ca peste patru-cinci ani vom asista la un aflux de turisti in orice anotimp, vine si autostrada, pacat ca nu exista si o conexiune mai rapida pe calea ferata cu orasul Sibiu insa oricum din Ghimbav ajungi mai repede la Sibiu decat din Brasov...
#28
Priviti ce am gasit astazi cautand pe internet:


http://www.economica.net/cum-arata-acum-...62076.html
#29
Previous Frumos, dar wishful thinking. Un asemenea terminal costa doar el 30-40 de milioane de EUR.

[Imagine: aeroport_international_la_brasov_ghimbav...816900.jpg]
#30
Cei din televiziune au mereu tendinta de a exagera pentru a castiga rating, asemanator cu accidentele sau incidentele aviatice cand este implicat un Bombradier CRJ900 (exemplu random), iar ei pun ca si poza un Boeing 747 sau A380.


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)