Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viitorul Presedinte al Romaniei...??
#11
Orice numai ponta NuWink MM T1 , Klaus T2
#12
O lectura buna http://www.contributors.ro/editorial/fie...ule-ponta/
#13
(22-10-2014, 14:13 )Daniel Fringescu a scris: Pt declaratia de la Dacia, dar si atacurile contra vestului si atitudinea pro rusi,
Ok am aflat si eu ceva nou, cand Ponta a cantat asanalii lui Putin?
Si care sunt afirmatiile anti vest?
#14
comunistul bolsevic, mincinos, fasificator, hot, numit si ponta isi bate joc de Bravii Cetateni Romani din afara tarii!
ambasadorii pontieni s-au conformat ordinului unic de la partidul mafiot psd! urne putine, batjocura maxima!

Roma...
   

Berna...
   

Paris...
   

Dublin...
   

Chisinau (Romania)...
   

Bruxelles...
   

Munchen...
   
#15
Eu pe bune ma asteptam la niste argumente reale, nu la niste cuvite propagandistice de pe B1TV, Digi24 sau RealitateaTV.
In ce priveste pozele, nu este nimic nou sub soare, cozi au fost mereu la multe institutii, asta este statul Roman din pacate, asa ca relax, take it easy..... si vina cu argumente, video si alte dovezi ca cineva ar fi rus undercover Smile))
#16
(23-10-2014, 00:11 )gabriel.doroftei a scris: O lectura buna http://www.contributors.ro/editorial/fie...ule-ponta/
Gabriel Liiceanu ca si caracter mi se pare un personaj infect.
A fost bursier la Heiderberg in 1987 ( anul e aproximativ, oricum se aproprie de 1989 ) ceea ce spune multe.
Este o parere strict personala.
Putere...de ce nu mi-ati spus ca vreti putere ? Va imprumutam o locomotiva !
#17
Liiceanu face parte din pretorienii intelectuali da dreapta (basisti) si pupa fundu cu gratie in zona aia (si iarasi nu e nimic nou sub soare, Vadim Tudor la fel scria asanalii lui Ceausescu).
#18
Felicitari Klaus Iohannis. Si acum la treaba. Sa scapam tara de lichelele care au furat timp de 25 de ani si care acum vroiau sa vina cu legea amnistiei, ca sa scape.

Pentru o Românie mai curata si fara copiuțe.
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#19
Vancouver, tu omiti o chestie esentiala. Iohannis e unul singur si nu are puteri absolute. Si de ar fi avut, sa nu uitam ca "nobilimea" multi monarhi a mazilit in istorie.
Desi i-am acordat votul pentru decenta si seriozitatea pe care o afiseaza, ma doare sufletul sa vad gasca de PDL-isti penali jubiland, indivizi care ar trebuie sa infunde puscariile (Berceanu, Videanu, Orban, s.a.m.d.), gasca care a supt din tara asta tot ce mai era de supt dupa PSD-isti.
Ramane de vazut ce va reusi sa faca "neamtul", cu panaramele astea in carca.

Daniel Fringescu, cu tot respectul pentru munca pe care o depui pe acest forum/site, te-ai lasat manipulat de mass-media. Desi remarcabila solidaritatea si implicarea romanilor din "diaspora", cam exagerata comparatia cu "eroii nationali". Prezenta ridicata la vot "a bravilor cetateni" in strainatate trebuie incadrata ca normalitate si atat ; o mostra de normalitate, nu un act de bravura. Bravura imi pare sa fii doctor sau dascal in Romania pe un salariu mizer, sa fii un amarat care castiga minim pe economie si gaseste in suflet bunatatea de a-l ajuta din putinul lui pe vagabondul care nici casa nu (mai) are, Sa fii stirb, bolnav si abrutizat de munca si sa reusesti cum-necum sa-ti cresti copiii. Bineinteles, povestile astea nu se mediatizeaza, se petrec zilnic, sunt adevarate exemple de curaj si sacrificiu de sine, dar n-au potential propagandistic, deci nu pot servi in jocul insidios, murdar si obscen numit politica.

In ceea ce priveste imposiblitatea acestora de a vota, este futil si pur propagandistic sa pui in carca unei singure guvernari ceea ce nu s-a realizat in 25 de ani. Cozi si persoane care au ramas pe dinafara, au existat si in 2009 si in 2004 si in 2000, fiindca ultimul lucru pe care l-ar face un stat sarac (sau mai bine zis saracit) ar fi sa respecte cetateanul plecat, in conditiile in care nu-l respecta pe cel care traieste aici. Pur si simplu autoritatile incompetente au fost total nepregatite de fluxul mare de votanti (de la cozi mari in 2009 cu 160.000 votanti => cozi uriase in 2014 cu peste 400.000 votanti ), exceptand desigur situatiile vadite unde s-au facut fraude electorale (direct sau indirect prin impiedicare, inlesnire sau mita), atat in tara cat si in strainatate.
De altfel, intervin si problemele de logistica si costuri, ca nu prea poti intr-un stat strain sa organizezi astfel de actiuni dupa cum vrea pielea ta. Solutia este oferita de mijloacele de vot la distanta (posta, sistem electronic), adopta de multe state, mijloace pe care niciunul din guvernele "comunist-bolsevice, mincinoase, hoate si falsificatoare" care s-au perindat in ultimul sfert de veac nu s-au grabit sa le implementeze si pe care putin probabil sa le vedem implementate in viitorul apropiat.

Multi spera. Multi au sperat si in '96 si '04. Eu nu mai sper, am ramas doar cu dorinta. De exemplu, acum imi doresc ca MP-ul transporturi sa fie revizuit si va intreb in calitate de habarnist, daca acest lucru (mai) este posibil.
#20
L-am votat pe
N e a m t
pt ca:
- sunt bucurestean si ortodox
- il apreciez ca si-a cumparat 6 case din munca cinstita, nu din furtul banului public.
- nu are copii
- nu este roman, ci neamt!

Numai un neamt (s-a dovedit si in istorie!) poate curata mizeria tesuta de cei care au succedat comunismului, dar care au perpetuat toate trasaturile comunismului! Cei care ne-au adus in sapa de lemn, ca natie a Europei...

N-am sperat nimic in 96, sistemul mafiot de indobitocire a romanilor era perfect atunci, iar ce s-a intamplat din 05 pana azi ma multumeste un pic, s-a creat legea si a inceput aplicarea ei...Daca azi ponta era in locul lui Base, la ora asta se promulga legea amnistiei mafiotilor. Beah!
Orice spune masina de propaganda psd, Domnul Boc si Doamna Boagiu AU DEZVOLTAT ROMANIA.


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)