Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Planuri, proiecte, hărți
#1
Planurile de ansamblu ale secțiunii Târgu Mures - Câmpia Turzii, sectorul Ogra - Câmpia Turzii:[Imagine: fC9TPxA.png][Imagine: eFn4UsS.png][Imagine: jwqcpb6.png][Imagine: tghtlZ9.png]Sursa: *https://www.sendspace.com/file/iv3lmv* (atenție, am pus sursa între *, pentru a nu se putea face click pe link. La adresa respectiva se poate descarca fisierul, dar atentie, numai apasand pe ”click here to start download from sendspace”. In rest sunt multe iconite capcana, pe care scrie download sau alte reclame, si care pot contine virusi sau programe posesive)
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#2
Am scos din documentul cu planurile A3 Câmpia Turzii - Ogra si profilurile transversale specifice pentru autostrada si drum national european / drum national simplu:

[Imagine: kCcJx3U.jpg]

[Imagine: fqT7ice.jpg]

Se poate vedea exact si structura straturilor de asfalt (stratul de uzură este de 4-5 cm, la fel este și în Germania). Se poate observa de asemenea, ca latimea benzilor pe autostrada este de 3,75m și pe DN de 3,50m (la fel ca în Germania și Ungaria. În Austria și Franța benzile pe autostradă au 3,50m).
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)