Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 2 Voturi - 3 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gruia Stoica - GFR
#1
2014.05.14, Ziarul Financiar: Un scandal de 10 mil. euro: garanţia lui Gruia Stoica pentru privatizarea CFR Marfă, „pierdută“ între Ministerul Transporturilor şi DIICOT. Raiffeisen este la mijloc

Citat: Ministerul Transporturilor a con­firmat ieri că procurorii de la di­recţia de crimă organizată au soli­ci­tat instituţiei să le fie pusă la dispo­zi­ţie garanţia de 10 milioane de euro pe care Grupul Feroviar Ro­mân (GFR), compania omului de afaceri Gruia Stoica, a depus-o pentru participarea la privatizarea CFR Marfă, privatizare eşuată în toamna trecută.

Ministerul Transporturilor sus­ţine însă că nu i-a restituit cele 10 mil. euro lui Gruia Stoica aşa cum a apărut în presă, dim­potrivă a încer­cat să răspundă solicitării Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Cri­minalitate Organizată şi Te­rorism (DIICOT), doar că Raiffai­sen Bank Austria (banca cu care a colaborat Stoica şi care i-a oferit acestuia scrisoarea de boni­tate şi de garanţie pentru parti­ci­parea la privatizarea CFR Marfă) ar fi refu­zat să execute garanţia.

(...)
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#2
hotnews.ro: Gruia Stoica a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, sentinta nu e definitiva
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)