Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 5 Voturi - 4.2 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RO: Părerea TA despre calitatea drumurilor din România
#31
Vreau sa ajung din Bucuresti la Iasi. O pot lua prin Tecuci / Barlad ? Da sau nu. Multumesc
Putere...de ce nu mi-ati spus ca vreti putere ? Va imprumutam o locomotiva !
#32
Da.
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#33
Nu e nicio iesire de pe autostrada la Moara Vlasiei,nu pricep cum tot apare pe toate hartile din acest forum...
Vreau autostrada PLOIESTI-BRASOV!Vreau pod peste Dunare in zona Galati-Braila!Vreau centura a Bucurestiului la nivel de autostrada!Vreau conectarea aeroportului Henri Coanda la reteaua CFR (orice solutie e binevenita:gara noua,metrou usor de suprafata sau subteran)!
#34
Previous Nodul Moara Vlasiei este parte din proiectul A3 Bucuresti - Ploiesti. A fost inclus in 2009 si este partial realizat. Respectiv bretelele sunt complete pe sensul Bucuresti - Ploiesti, dar lipseste giratoriul de legatura dintre bretele si DJ101. De asta bretelele sunt oficial inchise. In schimb, asa "inchisa", breteaua de intrare dinspre Moara Vlasiei spre Ploiesti este folosita, pentru ca parapetii de beton care o blocheaza au fost mutati incat autoturismele se pot strecura.

Pe sensul invers, Ploiesti - Bucuresti, a fost facuta doar decopertarea vegetala pentru bretele si atat. Era vorba ca Pizzarotti finalizeaza nodul in acest an. Insa zvonurile despre rezilierea contractului pun sub semnul intrebarii daca Pizzarotti va mai realiza ceva sau nu din restul de lucrari ramase la A3.

In conditiile date, fiind vorba de un nod din proiect, trebuie sa-l punem pe harta.
#35
Doar ca ar trebui intocmita si o harta cu progresul actual al lucrarilor. Cu ocazi asta ma ofer sa dau o mana de ajutor.
#36
foarte utila aceasta harta, m-a uitat si eu pe ea as dori daca se poate sa aducem ceva modificari
DJ 606 Craiova - Gogosu setorul de la Balacita la Gogosu a fost complet reabilitat necesita inlocuirea culorii rosie cu albastru
DN 56 C de la Chilia la Gigosu este un drum pietruit cu ceva gropi si denivelari necesita culoarea rosie, apoi de la Gogosu pana la intersectia cu DN 56 A, dupa Salcia ar trebui trecut cu galben, nu este extraordinar precum 56 A, dar este practicabil.
#37
@vxp, bine ai venit si multumim de precizari. @vancouverro este editorul hartii si va lua in considerare detaliile furnizate de tine la urmatorul update.
#38
Bicaz - Vatra Dornei ba e rosu, ba e galben. S-ar putea sa am nevoie de el prin Octombrie. Pana la urma cum e ? In Octombrie anul trecut ( 2013 ) am mers pe el si era de galben cu siguranta. Multumesc.
Oricum foarte utila harta. In masura posibilitatilor ma alatur si eu cu observatii atunci cand e cazul.
Un drum de verde este si cel direct intre Agapia si Varatec ( prin Filioara, nu cel prin padure ), eu il folosesc des ca sa nu mai intru pe 15C. Nu stiu daca intereseaza pe cineva. A fost recent reabilitat, ultima oara l-am folosit in Mai a.c. ( 2014 ).
Putere...de ce nu mi-ati spus ca vreti putere ? Va imprumutam o locomotiva !
#39
@andrei11, fiecare drum intereseaza pe cineva. Deci orice observatie este binevenita.
#40
@vancouver, un mesaj de pe Facebook:

Strand Mihaieni Krasznamihályfalvi Strand a scris:Buna ziua! Drumul judetean DJ 195b (com.Acis- Mihaieni - Teghea- Craidorolt- Moftinu Mic ) nu apare pe harta -calitatea drumurilor-, desi este foarte frecventat, datorita punctului turistic respectiv a monumentelor din zona. Calitatea drumului este forte degradat.


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)