Aceasta este Arhiva Forumului Construim Romania.
Pentru continuarea discutiilor va asteptam pe Noul Forum Construim Romania

Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri si informatii CFR Călători
#11
Trenul 2026 a ramas blocat in Statia Livezeni de la ora 13:31, iar de acolo a fost anulat si unit cu trenul 2084. In acest moment trenul stationeaza in Statia Strambuta Hm de la ora 16:04 .
Railway is my way!
#12
Din cauza aluviunilor depuse de viituri trenul 2084 a staionat in Livezeni 77 de minute si in Strambuta Hm 194 de minute, acumuland o intarziere de 286 de minute.
Railway is my way!
#13
Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/206/29.07.2014


COMUNICAT DE PRESĂ


Bucureşti, 29 iulie 2014


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că circulaţia trenurilor este temporar restricţionată pe relaţia Târgu Jiu – Petroşani, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact între staţiile Valea Sadului – Livezeni .

Până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu, de unde vor fi remorcate cu tracţiune Diesel.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA întreprinde toate măsurile operative, astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

........................................................................................................................................................................
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.
Railway is my way!
#14
Recomandare importanta pentru calatori
29-07-2014


Având în vedere avertizarea Cod Galben emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru județele Alba, Argeș, Cluj, Dâmbovița, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea și avertizarea de Cod Roșu emisă de Institututul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor pentru județele Gorj și Vâlcea,

CFR Călători informează că este posibil să apară modificări/perturbări în circulația trenurilor. Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei http://www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
Railway is my way!
#15
realitatea.net: CFR vrea să dea LOVITURA cu Trenurile Soarelui: un BILET costă de la 19,9 lei în weekend

Citat:cu oferta Bilet de Weekend, din București Nord spre și dinspre litoral tariful este de 19,9 lei / sens / călătorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio, susţine un comunicat de presă CFR.

CFR Călători recomandă achiziţionarea anticipată a biletelor la Trenurile Soarelui pentru a putea beneficia de avantajoasele oferte comerciale. În funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile, adică 45,13 lei. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#16
Tarife începând cu 19,9 lei de la Bucureşti la mare, cu Trenurile Soarelui![/i]


CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor ca, atunci când își planifică deplasarea cu trenul către o destinație de vacanță de pe litoralul românesc, să aleagă cel mai avantajos tarif din oferta comercială a companiei.
De exemplu, cu oferta Bilet de Weekend, din București Nord spre și dinspre litoral tariful este de 19,9 lei / sens / călătorie cu trenurile Regio sau 37,7 lei cu trenurile InterRegio.


CFR Călători recomandă achiziţionarea anticipată a biletelor laTrenurile Soareluirenurile Soarelui pentru a putea beneficia de avantajoasele oferte comerciale. În funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul, reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile, adică 45,13 lei. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.

Durata călătoriei de la Bucuresti spre litoral este de 1h58 ore:

- IR 1987 Bucureşti Nord (pl.09.00) – Constanţa (sos. 10.58)
- IR 1986 Constanţa (pl. 13.10) – Bucureşti Nord (sos. 15.10)
- IR 1989 Bucureşti Nord (pl. 16.00) – Constanţa (sos. 17.58)
- IR 1988 Constanţa (pl. 19.20) – Bucureşti Nord (sos. 21.20)

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru, http://www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale .

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren beneficiind de numeroasele noastre facilități și reduceri comerciale. Vă așteptăm în număr cât mai mare în Trenurile Soarelui!

***
Reduceri avantajoase pentru destinații interne:
· 25% reducere prin Cardul Tren Plus;
· între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5;
· între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend;
· între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD;
· între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur;
· între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive;
· reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane.

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui 2014 este valabil până la data de 15 septembrie și cuprinde peste 44 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării.
---
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.


Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei http://www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.
Rezervări de bilete prin telefon pentru trenuri cu plecări din:

Bucureşti Gara de Nord – la numărul 021/9522 Constanţa – la numărul 0727.999.952


Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A.este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Sursa: http://www.cfrcalatori.ro/
Railway is my way!
#17
b365.ro: Păcăleala CFR, cu TRENURILE SOARELUI: Oferta "cu 19 lei la mare", valabilă doar "cu steluță"

Citat:După ce o companie privată a lansat curse mai ieftine spre litoralul românesc, CFR a venit cu noi oferte pentru TRENURILE SOARELUI. Cea mai atractivă a fost anunţată joi, compania promovând bilete de 19,9 lei, în weekend, pe traseul Bucureşti-Constanţa, așa-zisele TRENURI ALE SOARELUI. Însă, în anunţul CFR există şi o notă de subsol, scrijelită mărunt: oferta e valabilă doar dacă achiziţionezi bilete în 4 weekenduri consecutive. Iar trenul inclus în ofertă parcurge distanţa Bucureşti-Constanţa în aproape şapte ore.

(...)
---------------------------------------------------
- VREM AUTOSTRADA SIBIU-PITEȘTI -
#18
Asa ma enerveaza cautatorii de nod in papura! E oferta de marketing. TOATE ofertele de marketing din lumea asta au conditii cu steluta. Chiar se astepta cineva sa primeasca discount 68% fara nici o conditie?!
#19
CFR Călători vrea să achiziţioneze 120 trenuri

   

CFR Călători intenţionează să lanseze o licitaţie pentru achiziţia a 60-120 de trenuri electrice sau hibrid, anul viitor, vehicule destinate transportului Inter Regio. Trenurile vor fi puse în circulaţie pe liniile modernizate şi secţiuni neelectrificate (Constanţa-Mangalia, Craiova-Calafat, Braşov-Sibiu, Sibiu-Vinţu de Jos). Pentru elaborarea documentaţiilor de licitaţie, operatorul invită companiile în august 2014 la sediul CFR Călători în scopul prezentării produselor.

Vor fi invitaţi cei mai importaţi furnizori de material rulant din Europa, dar şi reprezentanţi ai delegaţiei UE şi JASPERS. Principalele solicitări vizează trenuri capabile să circule cu viteze de 120-200 km/h, ERTMS / ETCS nivel 2, trenurile trebuie să fie compuse din 4 vagoane pe 5 boghiuri cu două axe, să fie dotate cu sistem de control al vitezei cu memorie permanentă, sistem de înregistrare a consumului, motoare cu tracţiune asincron, etc.

Practic, trennurile trebuie să aibă o eficienţă operaţională foarte bună, să aibă un nivel ridicat de disponibilitate, fiabilitate, interoperabilitate (pe reţeaua europeană). Contractul acord vizează livrarea a 60 de vehicule până în decembrie 2015 şi a următoarelor 60 de trenuri, în perioada 2016-2018.
Railway is my way!
#20
CFR Călători vinde 5 trenuri etajate şi 79 vagoane de călători

SNTFC „CFR CĂLĂTORI" S.A. organizează, în data de 26.08.2014, la ora 10:00, procedura de licitaţie deschisă cu strigarea liberă a preţului - prin Bursa Româna de Mărfuri (BRM), pentru încheierea contractului de: "VÂNZARE 5 TRENURI ETAJATE ŞI 79 VAGOANE CĂLĂTORI"

Documentaţia se poate obţine de la sediul Bursei Române de Mărfuri, str. Buzeşti nr. 50-52, sector 1, Bucureşti, Tel. 021 317 47 45.

Totodată informaţii referitoare la documentaţie se pot obţine şi de la sediul SNTFC ,,CFR Călători" S.A., B-dul Dinicu Golescu, nr.38, etaj IV, camera 17, sector 1, Bucureşti, telefon nr.021/319.24.28, 0732 671.661.

In scopul respectării principiului transparenţei şi sprijinirii procesului de concurenţă, CFR Călători invită toţi potenţialii operatori economici să participe la procedura de atribuire a contractului de vânzare desfaşurată în data de 26.08.2014.

http://www.feroviarul.ro
Railway is my way!


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)