Arhiva 2014 Construim Romania

Versiunea completă: Intalnire la inaugurarea A1 Sibiu - Orastie
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8
(17-12-2013, 21:28 )adirt69_70 a scris: [ -> ]salut astazi am ajuns sa fac afisul la-m tiplat
[URL=http://imgur.com/wKdci8f][Imagine: wKdci8f.jpg][/URL
maine am sa mai fac si incerc sa ma duc la VESTEM

@adirt, afise avem noi. Nu e nevoie sa mai printezi Smile
@Baiazid; pt maine sa postezi pe forum detaliile la care te-ai gandit...locuri de intilnire, program, everything...sa le pot posta si pe dincolo sa stie toti acelasi lucru...ca unii intreaba intrebari intrebatoare Smile Smile pe ce sens al A1 ne intalnim?, etc,etc....io le-am spus in mare de spatiul de servicii de pe A1 sens Simeria-Orastie, dar vreau sa fie totul unitar si nu vreau sa ma bag peste tine cu organizarea...
Planul este asa:

1. Punctele de intalnire sunt la Sibiu in Parcarea OBI - aici e clar ca-i una singura - si parcarea de pe sensul SPRE SEBES de pe A1 de la Orastie.

2. Echipam masinile cu afise si asteptam deschiderea oficiala. Ora de intalnire sa ramana incepand de la 8:30. Inaugurarile se vor face in doua puncte, la Sebes si la Sibiu Vest, incepand cu ora 10:00. Deci la ora respectiva e bine sa fi pregatiti de pornit.

3. Odata deschisa autostrada pornim noi de la Sibiu spre Orestie si voi de la Orastie spre Sibiu. Cu siguranta ne interesctam la mijloc, dar NU NE OPRIM. Parcurgem complet autostrada, pentru ca si noi vrem sa vedem Cunta - Orastie, si voi vreti sa vedeti Saliste - Sibiu

4. Odata parcursa complet autostrada in ambele sensuri, ne intoarcem undeva la mijloc la un popas si la povesti. Pentru locul de intalnire astept propuneri de la localnici Smile @Kidu ne-a sugerat Miercurea Sibiului, care e o buna optiune.

Presupunand ca voi reusiti sa porniti de la Orastie in jur de ora 10 - 10:30, iar noi de la Sibiu in jur de ora 11:00 - 11:30, undeva pe la 15:00 ajungem cu totii la locul de intalnire, oriunde ar fi el.
Buna ziua la toata lumea ! Va salut pe toti !

Chiar daca nu pot participa fizic la acest protest, de a veni la Sibiu, sunt alaturi de voi !
Si eu sustin autostrada Sibiu-Piteşti , si terminarea primei axa de autostrada est-vest, de la Nadlac la Constanta.
Voi tipari la imprimanta afisul si voi pune pe luneta autoturismului in data de 19 decembrie !

O zi buna si toate cele bune !
Cel mai mare transportator din judetul Arges, International Lazar Company sustine si va lua parte la protestul initiat de comunitatea noastra. Cele peste 300 de autocamioane ale companiei vor purta maine afisul actiunii.

[Imagine: lazar.jpg]
Applause
In cazul aparitiei altor tipuri de afise, cu alte mesaje obscene sau nu, eu ma retrag din schema instantaneu, dau afisul jos si voi fi un simplu sofer care conduce pe autostrada... Si sunt convins ca multi colegi vor proceda caa mine. Nu mergem acolo sa scandam, sa huiduim sau sa-l injuram pe Ponta; avem toti multe clase peste ""protestatarii de meserie" si de aceea va rog pe toti sa actionam in consecinta!!!

Sunt convins ca stim cu totii sa ne bucuram civilizat de deschiderea acestor tronsoane din A1 si, de asemenea, sunt convins ca stim sa ne facem vazuti si auziti tot civilizat, in cadrul acestui protest al nostru....
Da, in mod clar si eu ma voi distanta daca altii au alte revendicari fara legatura cu protestul nostru.
Nu inteleg. Ati auzit ceva in directia asta sau de un ingrijorarea?
(18-12-2013, 16:47 )Kidu a scris: [ -> ]Nu inteleg. Ati auzit ceva in directia asta sau de un ingrijorarea?

Nu, ziceam doar asa, ca linie generala.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8